Over KinderThuisZorg-Nederland

 

KinderThuisZorg-Nederland is een zorgorganisatie speciaal voor kinderen en jongeren. Wij zijn koploper waar het gaat om innovatieve en doelmatige zorg. Jaarlijks krijgen ruim 4000 kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar kinderverpleegkundige zorg van onze (kinder)verpleegkundigen. Hierbij kan het gaan om het uitvoeren van voorbehouden handelingen, zoals bij kinderen die kortdurend een intraveneuze antibioticakuur nodig hebben, maar ook de zorg aan een kind dat 24 uur per dag ademhalingsondersteuning nodig heeft. Onze (kinder)verpleegkundigen werken in diverse kinderwijkteams door heel Nederland!

KinderThuisZorg-Nederland als werkgever

 

KinderThuisZorg-Nederland is geen hiërarchische organisatie. Dit betekent dat er geen managers zijn en hierdoor zijn de lijnen kort. Wij luisteren naar onze medewerkers en zorgen dat de omstandigheden waarin zij werken zo optimaal mogelijk zijn. Wij streven naar een correct afgestemde planning die bijdraagt aan een gezonde werk/privé balans, hierbij staat gezond roosteren bij ons hoog in het vaandel.

Iedereen draagt binnen zijn/haar vakgebied een eigen verantwoordelijkheid voor het juist uitvoeren van het beroep. We bieden je volop kansen om je verder te ontwikkelen in je vak als kinderverpleegkundige en geloven dat de juiste ondersteuning en een goede onderlinge samenwerking leidt tot betere zorg voor kinderen. Ons kantoor heet niet voor niets ‘Servicebureau’, want wij vinden samenwerking tussen alle medewerkers, maar ook met de ziekenhuizen en andere disciplines, enorm belangrijk. Dat uit zich in een klanttevredenheidscijfer van maar liefst 9,2.

 

Op de hoogte blijven van onze laatste vacatures?

Schrijf je in en ontvang automatisch een notificatie

 

“Bij KinderThuisZorg is het altijd leuk en leerzaam.

Je werkt in een professioneel team waar je altijd op terug kunt komen.

Ik blijf groeien en krijg bij KinderThuisZorg altijd de mogelijkheid om mijn kennis uit te breiden

Contactgegevens

 

Tel: 088 0200 700
Mail: info@kinderthuiszorg.nl
Eschpark 5-7, 7131 TG Lichtenvoorde