KinderThuisZorg Nederland als organisatie

 

KinderThuisZorg Nederland is een landelijk werkende organisatie die verpleegkundige zorg biedt aan kinderen tussen de 0-18 jaar. Jaarlijks bieden wij deze zorg in een vertrouwde omgeving aan ruim 5000 kinderen. De handelingen die wij uitvoeren zijn erg variërend. Zo loopt de zorg uiteen van kortdurende zorgmomenten, zoals katheterisatie, tot langdurige zorgmomenten, zoals 24-uurs ademhalingsondersteuning. Wij zijn de koploper als het gaat om het bieden van innovatieve en doelmatige zorg aan kinderen. 

KinderThuisZorg als werkgever

 

Net als kinderen kunnen wij als organisatie ook een tikkeltje eigenwijs zijn en doen wij de dingen op onze eigen, unieke manier. KinderThuisZorg is namelijk een organisatie zonder hiërarchie. Zo kennen we bij ons geen leidinggevenden en managers omdat we ervan overtuigd zijn dat jij prima leiding kan geven aan jezelf. Niemand hoeft jou te vertellen hoe jij je vak het beste uit kunt oefenen. Daarnaast hebben we geen hoofdkantoor, maar een servicebureau. Op ons servicebureau vinden wij samenwerking met alle medewerkers, ziekenhuizen en andere disciplines enorm belangrijk. Dat uit zich in een klanttevredenheidscijfer van maar liefst een 9,2. Onze servicebureau collega's kennen jou persoonlijk en doen er alles aan om jou te ondersteunen, zodat jij blij en tevreden aan het werk kunt. Zij zijn er voor jou! 

Bij KinderThuisZorg weten we dat ieder mens, iedere kinderverpleegkundige en iedere medewerker uniek is. Dat betekent dat we jou zien staan en geven om wie je bent. Dit maakt dat wij streven naar een correct afgestemde planning die bijdraagt aan een gezonde werk/privé balans voor jou, maar ook dat jij je eigen inwerktraject kan bepalen en zelf jouw leer- en ontwikkelproces kan inrichten. Wij bieden je daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo zou je, binnen jouw functie als kinderverpleegkundige, verschillende rolen kunnen vervullen, bijvoorbeeld de rol van praktijkcoach, leercoach, interne auditor, Insights trainer of coördinator zorg en planning. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende interne vakgroepen. En borrel jij van de goede ideeën? Dan horen wij die natuurlijk heel graag. Wij weten allang dat de beste ideeën voorkomen uit de praktijk, dus zie jij interessante ontwikkelingen of verbetermogelijkheden? Pak dan jouw regie hierin en kijk hoe jij hierin iet kan betekenen!

Als we het beste uit jou halen, halen we het beste uit onze organisatie. 

 

Op de hoogte blijven van onze laatste vacatures?

Schrijf je in en ontvang automatisch een notificatie

 

“Bij KinderThuisZorg is het altijd leuk en leerzaam.

Je werkt in een professioneel team waar je altijd op terug kunt komen.

Ik blijf groeien en krijg bij KinderThuisZorg altijd de mogelijkheid om mijn kennis uit te breiden

Contactgegevens

 

Tel: 088 0200 700
Mail: info@kinderthuiszorg.nl
Eschpark 5-7, 7131 TG Lichtenvoorde